Çanakçılar Ortaokulu

WEB https://canakcilaroo.meb.k12.tr
Adres : ÇANAKÇILAR KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ÇANAKÇILAR ORTAOKULU BLOK NO 5/2 AMASRA / BARTIN
VİZYON : Eğitsel, sosyal ve kültürel alanlarda en üst basamakta yer alarak lider ve örnek okul olmak.
MİSYON : Milli ve manevi değerlere bağlı, topluma yön verebilen, iletişime açık, insan haklarına saygılı, yapıcı ve yaratıcı, bilime ve sanata önem veren iyi bir insan, iyi bir yurttaş yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Kros yarışması İlçe Birinciliği, Kız Kros yarışması Bireysel ve Takım İl Birinciliği, Yıldız Kızlar Basketbol İl Üçüncülüğü,

Saatler : 08.50-15.05
Servis : Öğretmen servisi
Ulaşım : Öğretmenlerin çoğunluğu Bartın il merkezinde ikamet etmektedir. 1 öğretmen servisi ile okula gidiş-geliş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bartın il merkezine 22,4 km, Amasra ilçe merkezine 21,7 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Kros yarışması İlçe Birinciliği, Kız Kros yarışması Bireysel ve Takım İl Birinciliği, Yıldız Kızlar Basketbol İl Üçüncülüğü,
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK Şenliği
Proje Çalışmaları :